Van harte gefeliciteerd met uw voornemen te gaan trouwen of uw partnerschap officieel te laten registreren! 

 

Om uw digitale aangifte te kunnen vastleggen heeft u de volgende zaken nodig:

  • uw DigiD code;
  • scans van uw legitimatiebewijzen en van de legitimatiebewijzen van uw getuigen, zodat u deze tijdens de aangifte kan uploaden; 

 

Heeft u voldoende informatie, dan kunt u starten met de aangifte. U begint met het invullen van de Beschikbaarheid. Als u daar de datum, locatie en eventueel de naam van de trouwambtenaar hebt ingevuld, kunt u verder gaan door op de knop < Start aanvraag>  te klikken.

Heeft u geen voorkeur voor een trouwambtenaar? Geef dit dan alstublieft ook aan.

 

Houdt u er rekening mee dat aan het eind van de aangifte gevraagd wordt om via iDEAL de kosten te voldoen.

 

Wilt u gebruik maken van één van onze externe locaties voor de voltrekking, dan moet u eerst contact opnemen met die locatie zodat u de datum en tijdstip van de voltrekking kan vastleggen. Daarna kunt u uw digitale aangifte bij ons in orde maken. Houdt u er rekening mee dat u extra kosten verschuldigd kunt zijn aan de locatie als dat niet één van de gemeentehuizen betreft. Dit bedrag spreekt u af met de locatie.

 

U kunt ook besluiten om de voltrekking van uw huwelijk/geregistreerd partnerschap kosteloos te laten uitvoeren. Dit kan alleen op maandag om 09:00 en 09:15 uur en is alleen voor bruidsparen waarvan minimaal 1 van de partners in Noordwijk woont. Bij de Beschikbaarheid klikt u dan op <Ja> bij de vraag Betreft het een gratis huwelijk.
De voorwaarden voor het kosteloos huwelijk/geregistreerd partnerschap vindt u hier

 

Op de woensdagen om 11:00 en 11:30 uur kunt u uw huwelijk of geregistreerd partnerschap tegen een gereduceerd tarief laten voltrekken. Bij de Beschikbaarheid kiest u dan voor de optie Gemeentehuis gereduceerd tarief.
De voorwaarden voor het huwelijk/geregistreerd partnerschap tegen gereduceerd tarief vindt u hier

 

Meer informatie vindt u door bij ieder onderdeel op de i-button rechtsonder op de foto te klikken.

Oriëntatie

Hieronder ziet u onze ambtenaren en trouwlocaties. Door te klikken op een naam uit de lijst kunt u meer informatie bekijken. Door te klikken op het sterretje voegt u deze toe aan uw favorieten. Bij beschikbaarheid ziet u daarna een lijst met al uw favorieten. Alles wat u hier kiest zal bij uw aanvraag al ingevuld zijn.

U kunt maximaal 12 maanden in de toekomst plannen.

Kies een locatie, ambtenaar of beschikbaarheid
Starten